5 tips for god helse året rundt!

07.01.2023

Det er ingen hemmelighet at det er en sammenheng mellom et lavere immunforsvar og en høytid med godteri og overspising, økt stress over både jul og nyttår, og ikke minst den delen av året med minst sollys og mer tid tilbragt innendørs.

Disse kjemiske, fysiske og emosjonelle stressfaktorene kan medføre til et lavere immunforsvar og gjøre oss mer mottagelig for sykdom. Derfor har vi samlet våre beste tips for å øke immunforsvaret og forbli frisk året rundt!


1. Bevegelse

Trening øker endorfiner i kroppen som igjen reduserer stress.

2. Drikk vann

Vann hjelper med å spyle giftstoffer ut av kroppen. 

3. Spis sunt

Sukker og bearbeidet mat har en negativ effekt på immunforsvaret ditt, så prøv å unngå det og pass på å få i deg rikelig med vitaminer (spesielt d-vitamin nå på vinterstid).

4. Ro ned

Ikke hiv deg i arbeid og sett urealistiske mål nå på starten av året. Organiser dagene dine så du slipper å ta skippertak når den tid kommer. 

5. Ikke vent med å oppsøke hjelp!

Mange velger å vente fordi de tror plagene skal gå over av seg selv. Det er ikke alltid så lurt! Regelmessige behandlinger vil hjelpe å opprettholde nervesystemets funksjon, og kan dermed være med på å forebygge nye eller tilbakevendende episoder.


Vi er her for deg! 

Ring oss på 69 39 84 45 eller bestill time online her.