Kiropraktorene

VI ER HER FOR DEG

 

Lise Helminsen
Autorisert kiropraktor, MNKF

Lise ble uteksaminert fra Northwestern College of Chiropractic i Minnesota i 1994, og startet klinikk i Fredrikstad i 1996, etter å ha jobbet en tid i Bergen og på Lørenskog.
Hun anses som en allsidig kiropraktor som jobber med plager relatert til nerve-muskel-skjelettsystemet hos ungdom og voksne.
Muskelskjelettplager kan skyldes mange faktorer, så et helhetlig syn på både diagnose, informasjon og behandling er viktig i hennes daglige virke som kiropraktor.

Medlem av Norsk Kiropraktorforening.


Birgit Gullstein

Autorisert kiropraktor, MNKF


Birgit studerte kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic i England og ble uteksaminert i 1999.  Masteroppgaven skrev hun om bekkenbiomekanikk.  Fagfeltet var så interessant at hun tok videreutdanning i barnekiropraktikk og behandling av gravide ved samme sted noen år senere. Hun betegner seg som familiekiropraktor og liker å kombinere allmennkiropraktikk med spesialiseringen sin.  

Hun liker å holde seg oppdatert på fag og tar videreutdanninig i funksjonell nevrologi med fokus på barns sansemotoriske utvikling. I tillegg til spesialisteknikker for gravide, babyer og barn, behersker hun også kranialbehandling, bindevevsteknikker og ekstremitetsteknikker.  

Medlem av Norsk Kiropraktorforening
Medlem av Norsk Forening for Barnekiropraktikk