Kiropraktordamene
VI ER HER FOR DEG

 

Lise Helminsen
Autorisert kiropraktor, MNKF

Lise ble uteksaminert fra Northwestern College of Chiropractic i Minnesota i 1994, og startet klinikk i Fredrikstad i 1996, etter å ha jobbet en tid i Bergen og på Lørenskog.
Hun anses som en allsidig kiropraktor som jobber med plager relatert til nerve-muskel-skjelettsystemet hos ungdom og voksne.
Muskelskjelettplager kan skyldes mange faktorer, så et helhetlig syn på både diagnose, informasjon og behandling er viktig i hennes daglige virke som kiropraktor.

Medlem av Norsk Kiropraktorforening.


Birgit Gullstein

Autorisert kiropraktor, MNKF


Birgit studerte kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic i England og ble uteksaminert i 1999.  Masteroppgaven skrev hun om bekkenbiomekanikk.  Fagfeltet var så interessant at hun tok videreutdanning i barnekiropraktikk og behandling av gravide ved samme sted noen år senere. Hun betegner seg som familiekiropraktor og liker å kombinere allmennkiropraktikk med spesialiseringen sin.  

Hun liker å holde seg oppdatert på fag og tar videreutdanninig i funksjonell nevrologi med fokus på barns sansemotoriske utvikling. I tillegg til spesialisteknikker for gravide, babyer og barn, behersker hun også kranialbehandling, bindevevsteknikker og ekstremitetsteknikker.  

Medlem av Norsk Kiropraktorforening
Medlem av Norsk Forening for Barnekiropraktikk


 

Elizabeth van den Bosch
Autorisert kiropraktor, MNKF

Elizabeth van den Bosch er opprinnelig Nederlandsk, kom til Norge som 4 åring. Kiropraktorutdanningen ble tatt i England, hun begynte å jobbe i Norge i 1999 og har erfaring fra klinikker i Askim, Råde og Vestby. Siden 2015 har hun jobbet på Rolvsøy Kiropraktorklinikk. Hun jobber som allmennkiropraktor, og behandler plager og smerter relatert til funksjonsforstyrrelser og stivhet i nervemuskelskjelettsystemet. I tillegg fokuseres det på bløtvevsteknikker, triggerpunktbehandling, kraftig bindevevsmassasje og tøyninger. Hun supplerer gjerne kiropraktorbehandlingene sine med å sette nåler (Dry needling) i stramme muskler og triggerpunkter. Hun liker godt å holde seg oppdatert, og kurser seg jevnlig både med oppfriskning av gammel kunnskap og erverving av ny.

Medlem av Norsk Kiropraktorforening